Ads 468x60px

Labels

Formula 1 i DHL produžuju pobjedničko partnerstvo


U Bonnu su DHL i Formula 1 objavili nastavak globalnoga partnerstva. DHL će i dalje biti službeni logistički partner elitnog natjecanja u moto-sportu, te tako nastaviti dugogodišnje partnerstvo koje je  počelo 2004. godine. DHL će, također, nastaviti podržavati i “DHL Fastest Lap Award” kao nagradu za vozača sa najvećim brojem najbržih trka kroz cijelu sezonu FIA Formula One World Championship.

Izvršni direktor DHL-a, Roger Crook, izjavio je
"Formula 1 savršeno odgovara DHL-ovom profilu globalnih partnerstva svjetske klase, i izuzetno nam je drago što smo produžili našu suradnju sa timovima Formula One Managementa."
 
"Naše partnerstvo je građeno na zajedničkoj predanosti vrijednostima kao što su brzina, preciznost i pomicanje granica. DHL je odavno član globalnoga transporta i lanca nabave sa više od 25 godina iskustva u logistici, naročito u moto-sportovima. Sigurni smo da možemo nastaviti pružati iznimnu vrijednost za Formulu 1 u njegovom proširenju k novim tržištima i kontinuiranom uvodu novina kako bi pružili uzbuđenje svojim globalnim obožavateljima."  
 Bernie Ecclestone izjavio je:

"Veoma smo zadovoljni što nastavljamo naše pobjedničko partnerstvo sa DHL-om za slijedeću sezonu. Imamo dugogodišnje operativne i komercijalne veze sa DHL-om, i presretni smo što ponovo imamo DHL kao jednog od naših globalnih brandova, a koji je predan da isporuči izvanrednu kvalitetu."  
Kao službeni logistički partner, DHL će nastaviti pružati svestranu lepezu logističkih usluga kako bi podržali FIA Formula One World Championship, uključujući ekspres, oceanski i avio kargo, carinsko posredovanje... Snaga DHL-ove logistike i ekspres divizije će osigurati da osjetljive i visoko vrijedne stvari kao što su bolidi, rezervni dijelovi, oprema za emitiranje i gorivo, u preko 19 lokacija za utrke na 5 kontinenata sa zahtjevnim vremenskim rokovima budu isporučeni na vrijeme.

Nema komentara:

Objavi komentar